30 maj 2009

Sommar sommar sommaaaar *sjunger*

Vi har haft en helt fantastisk dag, igen! =) Det är rikgit högsommarvärme, 27 grader har vår termometer stått på. Det blir en lätt chock för en när det för bara några dagar sedan inte var mer än 14 grader och kall vind. Insåg att jag inte hade en aning om hur mycket eller lite jag skulle klä Maja. Men man får väl rutin på det med så småningom.
Efter lunch traskade jag, Maja och Felix iväg mot 4H gården vid Nydala badet för att tillsammans med familjerna Sundholm och Hägglund ha en picknick ute i det gröna. Det var tur att vi gick i god tid så vi kunde ta det lugnt för det var vaarmt och svetten lackade! =) Felix tog årets första lite mer ordentliga dopp i sjön och såg ut att trivas som fisken i vattnet.
Felix höll sig nära Milly när det var fikadax, det gav så mycket god utdelning där nämligen. Dessvärre (tycker matte i alla fall) var det inte bara på marken det trillade makaroner och annat gott utan även i pälsen...kladdigt!


Mys i skuggan. Felix med en makaron (en av måånga) i pälsen och med full fokus på Millys kaka.


På Majas meny stod det fruktpuré och majskrokar

På hemvägen gick vi en liten extra sväng bara för att njuta av värmen och Felix fick bada lite till, men när vi kom hem och han var genomblöt och full med sand och grus i pälsen ångrade jag mig en smula. Hade ingen lust att få vår nystädade lägenhet förvandlad till ett grustag, så det blev till att snabbt pakca nytt fika medans Felix var platsad i hallen och sen gick vi ner till lekparken.

Fundersam tjej iaktar alla barnen som leker runt oss

Vi träffade en ny kompis idag, Elli som var 14 månader och JÄTTE kul tyckte Maja som skrattade så hon tjöt när Elli tokade sig!



Naturligtvis måste det bli en stund vid gungorna...


..som alltid är lika roligt


Men det händer så mycket spännande runt ikring som fångar min uppmärksamhet

Vem behöver lyckopiller när man har en Maja?? =)


Två lite trötta men ack så glada tjejer efter intag av kvällsmat på balkongen

Även Maja har tagit premiärbad ute idag, hon var så varm och hade blivit rätt smutsig av att leka med Elli i sandlådan så jag ställde ut badbaljan på balkongen. Hej och hå vilken fart det blir på vår tös när man lägger henne i blöt! Det hojtas och skvätter för fullt, det var en match att försöka fota det hela utan att få en drängt kamera. Det kliar i fingrarna att lägga ut de bilderna här oxå för de är såå härliga, men låter ändå bli. Så vill ni se en söt badande nakenfis får ni pallra er hit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar