22 maj 2009

En trött mor och en duktig dotter

Jag är helt slut ikväll, kroppen värker och huvudet dunkar. Av någon anledning har jag den senaste tiden haft väldigt svårt att somna, tidigt på kvällen kan jag vara jätte trött men ju närmare läggdags jag kommer destu mer varvar jag upp och klockan hinner bli både två och tre på natten innan jag lyckas somna. Maja vaknar mellan 5 och 6 på mornarna så då kan ni ju räkna ut hur mycket sömn jag får... Jag har flera dagar på rad sett till att jag inte har vilat på dagen för att vara ordentligt trött när kvällen kommer men hittils utan resultat.
Trots att jag har känt mig sliten idag har vi haft en härlig dag jag och Maja. Vi har varit ute på gården och gungat och socialiserat med de andra mammorna och barnen. Det är så kul för att så mycket barn det finns på området nu har det aldrig varit och det är många som är kring Majas ålder, så kul de kommer att ha tillsammans senare!

Nu till det STORA som hänt idag; Maja kan sitta alldeles själv!! Vi satt ute på filten och jag hade Maja mellan mina ben för att stötta henne men inser plötsligt att mina ben inte behövs, ungen klarar sig själv!! =) Hon satt länge och väl och lekte på filten och parerade och höll balansen som om hon aldrig gjort annat. Tänk att det kan komma bara så där över en natt?! Häftigt. Visst är det typiskt att jag valde att lämna kameran hemma idag, tyckte att jag kan ju inte hålla på och fota henne heela tiden... Därav blir det inga bilder i bloggen idag. Man lär av sina misstag!

Ikväll har jag påbörjat ett nytt syprojekt, en badcape till Maja. Själva capen har jag fått klar men jag vill göra några applickationer på den oxå men kan inte bestämma mig för vad för motiv. Tips någon?? Har även köpt tyg för att sy byxor till henne, ska bli spännande att se hur det ska gå att sy efter mönster...det har jag inte gjort sedan jag gick på högstadiet! Och det var läääänge sedan! *gammal som gatan* =)

1 kommentar: