16 maj 2009

För trött för att ligga ner

Ja, så var det här alldeles nyss. Maja var helt slut och behövde verkligen sova men det var inget som gick hem hos den unga damen. Enda sättet att få henne lugn och tyst på var att låta henne stå. Låg hon på mage skrek hon, på rygg skrek hon, sittandes skrek hon... Tycker alltid att hon har haft en stark vilja och utmanat oss föräldrar och den där viljan bara växer sig större och starkare för varje dag. Härligt att hon vet vad hon vill men det hade varit skönt om bådas våra viljor kunde mötas ibland =)
Tidigare har vi dessutom ofta kunnat vänta ut hennes skrik och på så sätt "vinna" kampen. Men det går inte alls längre, börjar hon skrika och varva så blir det bara värre och värre ju längre tiden går. Det är bara att erkänna att den yngsta i familjen har oss i ett järngrepp och hon VET det oxå. En sån liten borde inte kunna manupilera sig till att få som hon vill men jodå, det går alldeles utmärkt det serru! Haha!

Det är ljuvligt väder ute idag, blå himmel och sol, visserligen lite blåst oxå med det gör mig inte så mycket. Så snart Maja har vaknat igen så ska vi klä på oss och gå ner till lekparken och premiärtesta gungorna. Har på känn att Maja kommer tycka det är jätte kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar