16 maj 2009

Det är så härligt med alla för-första-gången!

Jag, Maja och Felix har precis kommit in från en härlig promenad tillsammans med Anette och Casper. Vi har njutit av det fina vårvädret och kollat in vitsipporna vid Nydalasjön, det är nåt alldeles speciellt med vitsippor, varje gång jag ser dessa ganska anspråkslösa blommor blir jag så hjärtans glad ända in i själen. Det spelar ingen roll hur mående statusen är innan, ett gäng vitsippor botar allt!



Sen tog vi svängen förbi gamla BUP där de har en jätte bra bebisgunga, det blev premiär för Maja och det var en aktivitet som uppskattades mycket. Dit lär det bli måånga fler turer framöver!


Lilla sötlöken som Anette säger =)


Mamma tog sån fart på gungan att det kittlade i magen


Vovvarna roade sig på egenhand (Nej, lämnade inte Maja ensam vid gungan, Anette står precis brevid men ville undvika fastna i kameran ;))


Allraste första gången det gungas i en "riktig" gunga!

Maja fick ju en jätte fin gunga i doppresent av Magda och Christian den lär bli hur poppis som helst när vi väl lurat ut vart vi ska sätta den nånstans... Tänk om man hade haft en alldeles egen lägenhtet man gör vad man vill med, då hade vi satt upp den i taket för länge sedan! Men risken är stor att Bostaden vill att vi ska betala för de extra hålen när vi flyttar här ifrån...inte jätte kul. Men vi kommer vara mycket i Vindeln hos farmor och farfar i sommar och DÄR fån man minsatt sätta upp vad man vill vart man vill, så det så! Framförallt när det är till Maja, då finns det inga begränsningar. *ler*

1 kommentar:

  1. Sötlök var ordet!! :) Det ser så härligt ut när hon sprattlar med benen! Bästa vårkänslan är att få sprattla loss i en gunga! :)

    SvaraRadera