13 oktober 2009

Mormors lilla hjälpreda

Maja har älskat att vara nere hos mormor och morfar och det bästa är att få vara med där det händer grejer och att få hjälpa till. Detta till både mormor och morfars stora glädje som knappt kunnat slita sig ifrån henne. Det var på nåder att jag fick ta med henne hem till Umeå igen, mamma ringde till Andreas och meddelade att han bara skulle få hem en tjej för de hade bestämt sig för att behålla den yngre. Dessvärre för deras del var det inget som föll i god jord hos honom. ;)


Maja övervakar mormors matlagning


Min kära mor verkar inte ha lärt sig av sina misstag, att hon törs ha äggen så nära Maja?? Själv slängde jag 18 st i golvet när jag var aningen äldre än Maja... =)


Världens roligaste lek, att ge..


och ivrigt nicka och säga "ta-ta" (tack)


för att sedan kräva den tillbaka. Och sedan börjar det om från början igen

En provsmakning på smaskigheterna är en självklarhet när man har hjälpt till så duktigt

Maja är en tös med många talanger, att sy kläder var lätt som en plätt! Tur för mormor att Maja är så generös med sina kunskaper, hur hade hon annars klarat sig??


Mormor fick fullständigt stolleryck när kvinnan som de köpt Centha av hade utförsäljning av MASSOR av tyger till vrakpriser. Törs inte säga hur måånga tiotals meter som inhandlades... ;) Men det ni ser här är är långt ifrån allt! Nu syr hon kläder till Maja för glatta livet till vår stora lycka!
Ni skulle bara veta vilka ljuvliga kreationer vi har här hemma...

1 kommentar: