15 juni 2009

Kärlek

Jag har äntligen fått hit mina båda gubbar nu, de var hett efterlängtade av oss allihop. Men gladast i sällskapet var nog Felix och Centha. När Centha såg att det var Felix som kom blev hon som galen och började skälla som en vettvilling och hoppa och studsa runt. De är ju uppvuxna ihop så de blir alltid väldigt glada av att ses men till saken hör att den lilla damen för tillfället är på höglöpen så hon är lite särskilt glad i pojkar just nu. Det var sann kärlek och sånt håll igång mellan dem i trädgården att jag rent vart generad...det är förväl att Felix inte kan göra några valpar! ;)


Felix...


..hjärta Centha...


..blir inte lika med valpar!


Här är några av småttisarna från hennes sista kull förra sommaren, kan inte låta bli att tänka på hur vansinnigt söta valpar hon och Felix skulle få. Men det är lite sent påtänkt med tanke på att Felix inte har fått behålla sitt paket... Dessutom är det mer än nog för Centha att ha fått tre kullar med inte mindre än 18(!!) valpar sammanlagt.

Imorgon är det slut på min väntan och längtan, vi ska äntligen åka ner till Jönköping och hälsa på fina Tuva-Li och hennes föräldrar Sara och Emanuel. Det ska bli så fantastiskt roligt att få umgås i två hela dagar och låta våra små lära känna varann och förhoppningsvis kanske även lära varandra ett och annat. =)
Håll i hatten kära vänner för nu är det slut på lugnet, nu kommer vi!! =D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar