16 mars 2009

Älskade kollegor

Då så, då jag försöka mig på en uppdatering av allt som hänt den senaste 14 dagarna. Men jag måste börja redan innan jag for för på tisdagen hade vi huset fullt med kära vänner och barn. Eftersom vi fick långväga besök från Jönköping av Sara och Tuva-Li så drog vi ihop en träff som på den gamla goda tiden. Men det var inte riktigt som det brukade för helt plötsligt var vi inte bara fyra stycken som kunde sitta och prata och fika utan avbrott hur länge som helst utan vi var inte mindre än nio stycken!! En förunderlig känsla att titta på alla små underverk och inse att allihop tillkommit på lite mindre än två år... Snacka om ett produktivt gäng! =)

Vi hade en helt fantastisk eftermiddag med återupplevda minnen, en och annan kaka som knaprades på och våra kära små vandrade från famn till famn. Det var så härligt, vilken lycka att ha fått ynnesten att få ha jobbat tillsammans med sådana härliga människor. Helt klart vänner för livet. Eländigt bara att vi splittrats geografiskt, Sara som bor i Jönköping och Lena som innom kort flyttar hem till Norrköping... Jämmer och elende!


Bästaste vännerna

Lena och Saga

Den Sundholmska klanen (minus Joel)


Sara och Tuva-Li




Ljuvliga Julian

Felix blev förpassad till ett hörn för att inte skrämma slag på Milly och som muta fick han tillåtelse att ligga på Majas filt.
Har fått höra från säker källa att Milly i alla fall inte blev så skrämd ändå och att vi är omtalade i det Sundholmska hemmet som "Maja, Lala och vovov" Trevligt! =)


Kolla in Majas grabbatag om Sagas hår, snälla lilla tjej som inget säger. Det kan inte ha varit skönt!

Söta Tuva-li och Maja verkar dela intresse

Saga trivdes som fisken i vattnet bland alla bebisar


Syskonmys

Tack gulliga Sara för alla fantastiska kort, du är makalös på att fota! Önskar jag hade din talang... =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar