9 november 2009

Farsdag

spenderade vi på akuten med Maja, jihoo! Jag som köpt så mycket gott att göra en specialdesignad bakelse till PAPPAN med stort P. Men det blev rätt mysigt tillslut ändå, istället för firande på morgonen blev det kvällsfirande. Jag pysslade på i köket medans Andreas nattade Maja och sen släckte jag ner i lägenheten och kom med smarrig bakelse (fylld med hans stora last i livet, choklad!), chokladcoockies och levande ljus på en bricka och naturligtvis sjöng jag "Far lilla Far". Det var en mycket nöjd och belåten (och mätt!) pappa efteråt! =)

Besöket på akuten gick bra, Maja hade bekämpat flunsan fint men eftersom hon hade så mycket värk i kroppen, halsen och rosslig hosta ville hon inte äta eller dricka. Efter att ha lyssnat på hennes ständiga gråt som aldrig ville ta slut for vi in för att få lindring för smärtan.
Det var inte alls samma säkerhetshysteri där kring smittan som på vårdcentralen, de var lugna som filbunkar och ingen hade någon skyddsutrustning annat än att det spritades händer rätt flitigt. Skönt om du frågar mig. Vi fick en helt fantastisk läkare som var makalöst duktig med Maja, han var så mjuk och försiktig och gjorde allting i hennes tempo så det blev inte en enda tår fälld under undersökningen. Världena visade inte på någon uttorkning som vi befarat, men han förstod vårt bekymmer så vi fick utskrivet medicin som lindrade halsontet och hostan och suppar mot värken i kroppen. Efter det är det som att ha vänt på en hand, helt plötsligt har Maja ätit mängder! Hon har fått i sig mer välling sedan igår kväll än hon fått sammanlagt sedan snart en vecka tillbaka, vilket i sin tur inneburit att orken återvänt mer och mer.
Snart har vi nog fått tillbaka vår pigga lilla busunge! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar