23 augusti 2007

Norrmjöle havsbad


Har haft en ljuvlig dag idag. Jag, Andreas och Felix åkte ut till Norrmjöle havsbad för att njuta av en av de sista varma sommardagarna. Känndes lite konstigt för stranden var så gott som öde, förutom ett gäng skolbarn och en handfull pensionärer... För bara två veckor sedan var stranden full av liv. Fast det var i och för sig rätt skönt att få vara för sig själv lite och låta Felix springa på som han ville. Och gissa om han sprang?! Vattnet har sjunkit undan rätt myckt sedan vi var där sist så det var nästan löjligt grunt, vilket passade Felix utmärkt som sprang runt som en vettvilling!





En lyckligare vovve får man leta efter, det är en ren fröjd att se honom. =)
Medans jag och Felix gick på upptäckarfärd på stranden och klipporna hade Andreas en lugn stund i brassestolen med korsordstidningen.
Som vanligt nu mer när vi är ute har jag kameran i högsta hugg och försöker få till fina bilder, vet inte riktigt om jag lyckades så bra idag, men delar med mig av ett par bilder ändå.

En vackert vind- och vattenpinad träbit

Matte och Felix

Som avslutning åt vi lunch på Norrmjöles golfrestaurang, grymt god mat de har där! Och en väldigt härlig miljö dessutom, inte så dumt att sitta med utsikt över en liten sjö, golfbanan, vackra hus och vindpinad tallskog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar