15 augusti 2007

Hemfärd...

Varför ska tiden alltid gå så förfärligt fort när man har roligt?? Det känns som om jag precis har kommit hit och så ska jag åka hem redan ikväll. Jaja, som sagt har det ju varit en jätte härlig resa så jag ska ju INTE klaga! =)
I måndags for vi ut till Barken (mamma o pappas stuga) och sen tog vi båten ut till onsö. Jag njöt i fulla drag av att få komma ut på sjön igen och jag tror att Felix njöt nästan lika mycket!

Felix som visserligen numera vågar bada har ju ändå aldrig varit något blötdjur, men när vi kom fram så var Felix mer i vattnet än uppe på land. Han badade som en besatt, trots att vi låg på klippor och han inte ALLS har gillat att bada från klippor innan. Tiderna förändras =)

Stackars mamma trillade i sjön pga av Felix, när han kom upp så ruskade han så på sig och det var inte jätte skönt att få en massa vatten på sig när man var solvarm... Så när mamma skulle hoppa undan så hon slapp bli nerskvätt så halkade hon och for rätt ner i sjön! Såg otäkt ut först, men hon klarade sig utan större skador. På bilden intill skakar Felix på sig och får mamma att göra snyggaste posen!

Mamma tar tempen på vattnet och Felix inspekterar så det hela går rätt till. Nyfiken i en strut!
Måste bara få lägga in en bild till när Felix försöker torka sig torr i ljungen som växte mellan klipporna, det var en syn kan jag säga! =)

Sen blev det till att snabbt ta sig in till stan för att börja förbereda mitt och Hannas födelsedagskalas. Mamma slog till på stort och bjöd på tre rätters! Och himmel så gott det var! Hon är fantastisk på att fixa till det, hur många skulle klara av att städa köket, och laga förrätt, varmrätt och dessert på en dryg timma. Plus att hinna göra sig själv lite fin med. Fast det ska ju tilläggas oxå förstås att pappa hjälpte till en hel del oxå.

Tror jag skriver om igår i ett nytt inlägg, blir så låångt annars! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar