4 augusti 2007

Goa släkten

Jag har en helt underbar karl!! När jag kom hem från jobbet i morses möttes jag av en skinande ren lägenhet. =) Han har gjort en jätte storstädning och tvättat två maskiner tvätt. Vad har jag gjort för att förtjäna en så fantastisk man?? *ler*
Det var första dagen på Nolia mässan idag och Andreas föräldrar och lite andra släktingar skulle dit, vi var medbjudna oxå men eftersom både jag och Andreas hade jobbat natt så fanns det inte ork. Men nu ikväll så får vi allihop till Droskan och åt grillbuffé, grymt gott! Och det smakar ju inte sämre för att man blev bjuden av svärföräldrarna.
Sen for vi till Andreas kusin och hans familj och tittade på sommarkrysset, mysigt. JAg är välsignad men en så fin svär-familj här uppe!! Är så glad i dem allesammans. På onsdag blir det en mini släktträff igen och ett besök till Nolia, längtar redan.
Är trött som en gnu nu, har inte sovit ngt idag utan bara legat o vilat i några timmar och det känns i kroppen nu... Känns lite drygt att behöva fara på jobbet kl 08.00 imorgon *pust* Men de har ju iaf lovat riktigt fint väder så då kan vi ju sitta ute på altanen och ha det bäst på eftermiddagen. =)
Natti natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar