11 oktober 2011

Hoppla!

Förra hösten hade jag och Andreas en helt makalöst härlig weekend i Stockholm. Nu har vi i flera månader pratat om att det skulle vara roligt att göra om resan i år. Men det har mest bara blivit prat och tiden har gått och det kändes som om chansen rann oss ur händerna... Vi ville ju så gärna åka när hösten är som vackrast och det inte hunnit bli så kallt än. Och tiden går så fort och vi inser att den delen av hösten kommer vi inte hinna med. Men det SKITER vi i nu! :)

Och när min karl väl fått upp vittringen på något han verkligen vill göra och får tummen ur blir han som ett under av effektivitet och handlingskraft. På en timme var ALLT beställt och klart! Flyg, hotell och nöjen.

Den 17-20 november flyr vi norrland (Maja & Felix lämnar vi i farmor och farfars goda omsorg) och flyttar in på Radisson Blu Strand Hotell med rum utsikt över både hav och hov (slottet).


Biljetter på Oscars Teatern är bokade, Spamalot heter föreställningen. Även på Maximteatern har vi bokat plats för att se Riktiga Män. Säga vad man vill om min karl - men när han väl gör så gör han det ordentligt och med besked! :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar