13 oktober 2011

Kolla mormor!

Jag har skött mig exemplariskt växtmässigt enligt mamma och pappa, de behöver nämligen inte köpa mig någon ny vinteroverol i år. Tydligen är det något värt att fira? Den här fina köpte gammelfarmor åt mig förra året, fast då drunknade jag i den... tur det för annars hade den inte varit lagom nu!

Men det bästa av allt är att vantarna (och den tillhörande thermomössan) från förra året är en perfekt färgmatchning med det mörklila i overolen. Visst är det toppen mormor?! Naturligtvis upptäckte jag det med en gång; "Samma lika färg mamma, samma lika färg!"

Nog är det mormors tös ändå. =)

(Fast mamma är lika stollig när det gäller att kläderna ska matcha varann. Men hon försöker mörka det och skyller på mormor!)


Ps. Den uppmärksamme ser att jag inte har min vanliga vagn. Istället har jag min storkusin Felicias gamla, och jag älskar den! Mamma och pappa tycker att det var en förfärlig tur att vi fått den och hade den som extravagn hos farmor och farfar. Men de är inte så lite besvikna på att den rysligt dyra och fina Emmaljunga vagnen de köpte till mig inte inte höll i tre år. Den är helpaj! Fast den väntar på lagning och om de inte kan fixar den har mina päron lovat att föra en fasligt massa liv. De är bara FÖR piiinsamma!

För som sagt, själv vill jag helst behålla den här. Det är så spännande att veta att "Flischai" haft den när hon var liten. :)


/Maja, som snart är tle åj

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar