15 oktober 2008

Bullbak

Nu har jag äntligen fått tummen ur och gjort mina vetelängder, det är ju bra att ha lite fikabröd i frysen inför kommande besök när Bebben tittat ut. Måste säga att de vart inte nå vidare vackra, men jag har aldrig gjort klipta längder tidigare och de är i alla fall goda! =)

2 kommentarer:

  1. Hej kära Sara! Så klokt att vara lite förutseende med att fylla frysen! :) Hade liksom tänkt det också, men var så inställd på att gå över tiden att det inte hanns med när värkarna faktiskt satte igång på beräknad dag. :) Efter att nu ha varit mamma i en vecka är det något jag kan rekommendera varmt. Världen är liksom helt förvandlad och ändå känns det helt självklart att vi nu är en till i familjen! Och du - förlossningen kommer du klara fint! Själv hade jag då verkligen inte koll på andningen hela tiden, men de stunder det funkade var den faktiskt till hjälp. Och du kommer bli förvånad över dina egna resurser - jag lovar! Stor KRAM och varma tankar till er!!

    SvaraRadera
  2. Hej Sara (inte bloggägaren Sara).

    Vilket fantastiskt bra inlägg du lämnat här, så bloggägaren Sara... Ta till dig och lyssna på det här, du kommer att klara det alldeles ypperligt!! (säger hon som aldrig varit gravid ;))
    Kramisar i mängder!!

    SvaraRadera