7 april 2011

Lånat

Vi har fått låna världens finaste Milly idag, ett mycket uppskattat besök av Majan som varit i karantän sedan i söndags. Tjo och tjim vad kul vi har haft! Och där emellan en del gråt från den yngre som tycker det är lite svårt det där med att dela med sig av sina saker...

Vi har käkat pannkakor med alldeles för mycket sylt, plundrat Majas smyckesskrin så vi såg ut som julgranar. bland mycket annat.

Töserna klädde ut sig i diverse hattar och tog hand om varsin bebis.

De har ritat,

konverserat,

och visat upp sina konstverk.

Alla får vara med. Så även Blå fick utlopp för sin kreativitet.

Förutom detta har vi gjort pärlplattor. Fast i ärlighetens namn var det bara Milly som satt på tillräkligt mycket tålamod för att kunna fullfölja sin uppgift. Maja hann få dit ett gäng pärlor på sin platta, men det var alldeles för roligt att vända den upp och ner och skratta när pärlorna flyger åt alla håll.

Glimtar av dagen.

Det kommer med fasligt långa mellanrum - för långa. Men kolla in sist vi fick äran att  låna det andra syskonet i fina familjen S. Det resluterade oxå i en massa bilder och en film. Kändes bara så galet att trycka på play och se hur små de varit?!

2 kommentarer:

  1. Tack för en fenomenal insats under vår galna dag, med barnvakt, partypåse mm, det känns så alldeles tryggt att lämna juvelerna hos er! Och jag håller med, fick en chock när jag såg den världsgulliga filmen för sjuttiofjärde gången, vilka små sötnosar, och sommar, åh ljuva sommar!

    Kram!!!

    SvaraRadera
  2. Åh, NU såg jag att trädgrejen var en film från i torsdags (trodde det var någon bild dom färglagt på iFånen ;) ). Kul att få se vad bustjejerna hittade på också!!!

    SvaraRadera