5 april 2011

Distrahering

Maja höll på att klia sönder sig av alla prickar (som bara kommer fler och fler i mängder) i förmiddags, så tänkte att det kunde göra gott att få tänka på annat en stund. Dessutom bjuder norrland på 12 grader och sol idag, försök stanna inne då om du kan!

Det blev ett helt äventyr att ta sig fram till gungorna i meterdjup snö som värmts upp av vårsolen och tappat all sin bärighet. "Hålla båda hänner" sa Maja och skrattade så hon kiknade när jag gick ner mig i snön ända upp till låren med jämna mellanrum - läs varje steg.

En gunga, och sim salabim

så glömmer man bort sina koppor i ett nafs!

Själv stod jag i mjukisbyxor med snö upp till knäna och ansvarade för att farten inte sinade. En uppgift som måste tas på allvar. Annars får man skäll!

När vi gungat oss mätta gick vi till kvartersbutiken och handlade fika = en rulle ballerina och en handfull smågodis, samt ett paket potatismjöl(?), har hört att det ska vara bra för klådan när man har vattkoppor och tänkte ge det en chans. Det är ju trots allt något som är bra att ha hemma i alla fall, oavsett effekt på eländiga koppor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar