14 april 2011

Andra halvan av gårdagen, lite kompisskryt & smygreklam

Den andra hälften på Majas och min dag var betydligt bättre. Vi påskpyntade här hemma och gjorde fint innan nästa stora punkt på agendan - Majas klipptid. Jag hade länge förberett henne på vad som skulle komma och att det var Giggi som skulle klippa henne. Men hon var inte alls glad över det "Ville inte klippa. Mamma jöja."  har det låtit varje gång.. Men jag laddade med ett jättelass kinapuffar som muta och traskade till sallongen i det vårvärmen.

Även på plats sa Maja flera gånger att hon minsann inte alls ville att nån annan än mamma skulle klippa henne (vi vet ju alla vilken katastrof det blir så det kommer INTE på fråga!). Själv försökte jag dölja min nervositet efter bästa förmåga och peppade henne att det skulle bli jätte kul. Och vet ni vad, det BLEV jätte kul!

Trots att det var länge sedan de träffades, vann Giggi Majas hjärta och förtroende med en gång. Och eftersom allt gjordes på Majas nivå och vilkor gick det som en dans och Maja var superduktig och satt still hela tiden och tyckte det var riktigt spännande. ALLT tack vare underbara, fantastiska Giggi! Snacka om raka motsattsen till tanten på tandläkarhögskolan!

Resultatet blev en ganska kort och lite uppklippt page. Jag kunde inte blivit mer nöjd! Och Maja? Hon hann inte ens få av sig ytterkläderna när vi kom hem för att hon skulle springa in till pappa och visa hur fin hon var i håret! =) Dum som jag är har jag inte förevigat den nya frisyren än, men lovar att bilder kommer snart.

Fotot lånat från clipumea.se

Om du, liksom jag, är usel på att klippa ditt barns hår och behöver anlita hjälp. Gå då till Clip Room och boka tid hos Git-Louise om du vill försäkra dig om att inte bara få en skicklig frisör som håller i saxen, utan även att hon även är suverän på att bemöta ditt barn på bästa sätt och leka och distrahera det så att allt går lätt som en plätt. Ett hett tips! =)



2 kommentarer:

  1. Tack för tipset Sara. Jag visste inte att man kunde byta ut styret. Jag ska kolla upp det.
    Nej cycklandet står inte närmast på agendan nästa år eller året efter det.
    Hur är det med dig då?

    Härligt att hennes klippning gick bra

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag kan ju inte avslöja mina hemliga smultronställen här i stan. :) Men, det kanske kommer upp en lite bättre bild endera dagen. Sipporna var verkligen pyttesmå, de jag såg igår men om några dagar till så ska jag nog göra ett nytt försök.

    SvaraRadera