20 juli 2009

Testing testing...

Frustrationen från igår håller i sig, men jag måste bara prova en sak innan jag ger upp. Filmade Majas upptäcksfärd på golvet tidigare idag med den lägsta upplösningen på kameran i hopp om att den filmen skulle gå lättare för vår gamla dator att hantera. Att redigera gick inte för filmen hackade nåt hemskt och gick i slowmotion dessutom så ljudet lät bara brusigt och hemskt! Men en liten rubrik lyckades jag få till i alla fall. Nu är det bara att hålla tummarna för att ni ska kunna få er en smygtitt på vår underbara lilla dotter.... *hoppas hoppas*

Hmm det gick väl sådär... Jag LOVAR att det ska bli duktiga videouppdateringar med redigerade filmer så snart Andreas har uppdaterat vår dator! Tills dess får ni nöja er med det här... en hackig film som går för långsamt och därför har ett fruktansvärt brusljud, stäng av ljudet innan ni tittar på filmen för guds skull!

2 kommentarer:

  1. Vilken underbar stil hon har!! :) Heja Maja!!!

    SvaraRadera
  2. HJälp vad fort det går! Bara för en vecka sedan backade hon in under vår soffa. Ska bli så kul o ses imon igen. Hejja Maja!!

    SvaraRadera