1 december 2008

Helgen som varit

Det har verkligen varit en händelserik helg, med både roliga och lite mindre roliga saker på daglistan. I lördag for vi hela lilla familjen på begravning, det var min brukare vi skulle ta farväl av. Så jobbigt... Men det var en mycket fin ceremoni och många fina ord sades om honom, denna fantastiska människa. Usch så jag saknar honom!! För att få skingra tankarna lite och få avsluta dagen med ett leende istället för med tårar for vi på Elias 2 årskalas. Tänk att han redan har hunnit bli två år?! Obegripligt!
Jag var egentligen fulständigt färdig när vi kom hem igen, men var bara tvungen att få det lite adventsfint här hemma. Så jag ångade runt och pyntade för fullt ända fram tills midnatt då Maja tyckte att nu får det vara nog, jag vill ha min mamma NUU!!

Igår söndags trotsade vi vädret och tog oss iväg till julskyltningen, härligt att få sig lite julstämning till manns även om det inte kändes alltför juligt med regnet. Men humöret var på topp på oss alla tre och jag och Andreas njöt av att dra runt på vår fina barnvagn med vår lilla skatt i.
När kvällen närmade sig bar det iväg till öst på stan och det sundholmska hemmet för 25 årskalas och adventsfika, mysigt och gott värre! Det känns så skönt att Maja är så lätt att ta med överallt, hon är såå snäll! Än så länge i alla fall... ;)
Antydan till ett leende i mormors knä
Vår lilla tjej har fyllt 1 månad nu, Grattis!! Hon har sedan ett par dagar börjat le på riktigt mot oss. När jag pratar med riktigt ljus och gullig röst fäster hon blicken på mig och skickar hon iväg världens ljuvligaste leende och ögonen bara glittrar på henne! Vilken känsla, det leendet kan ta bort all trötthet i världen. Vi hade en riktig mysstund inatt efter att Maja hade ammat, då låg vi och tittade på varann och tävlade om vem som kunde le mest och längst! =) Men det fick ett hastigt slut när jag räckte ut tungan, då blev Maja gravallvarlig och fick sin berömda bekymmersrynka mellan ögonbrynen och efter en stunds funderande räckte även hon ut tungan. Vår duktiga lilla tjej!! Är inte så lite stolt jag...

1 kommentar:

  1. http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=camken

    Tipsar dig om denna sida! Gratis o får folk att besöka din blogg:)

    SvaraRadera