22 december 2008

Dan före dan före dopparedan!

underbart, vi har fått en massa SNÖ!! Den snö vi fått innan hade ju nästan helt hunnit regna bort och allt såg smutsgrått ut, men i natt har det snöat reält så det är vitt överallt.





Härligt att det blir en vit jul, det hade jag nästan tappat hoppat på innan med alla plusgrader regn och slask... Bara hoppas på att det bli lite kallt nu så vi får behålla allt, men det får vi ju tro.

Den enda som inte är hlet nöjd med snön är Felix, när det är kramsnö så fastnar det otroligt mycket i pälsen, han får stoora snöbollar på benen, under magen och på bröstet. Han ligger nu under min stol och försöker slicka och bita bort allt. Inte lätt när man är full i päls!

Igår kunde vi inte hålla oss längre, vi har velat få upp julgranen länge nu men det har kännts för tidigt, egentligen ska den inte upp förän dagen innan julafton (enligt min tradition iaf) men nu står den pyntad och klar! Det var härligt juligt här igår kväll, när granen var klar tände vi masssvis med levande ljus och så lyssnade vi på julsånger och bara njöööt.


Felix trivs bättre med att studera snön på lite avstånd

Jag älskar julen!!

2 kommentarer:

  1. Julen är fantastisk!!
    Längtar tills vi kan ha oss en egen julgran och massa massa mys..

    Kram på dig vännen!

    SvaraRadera
  2. Men vad är det du säger, har ni ingen julgran?? Era stackare... Kan förstå att du längtar efter det, men kanske till nästa år? =)

    Julkramar!

    SvaraRadera