17 mars 2010

Mysdygn i skogen med havsutsikt

Lägg därtill fina vänner, god mat och världens charmigaste kanin.

Jag och Maja är två lite småtrötta men mycket glada själar efter en härlig vistelse hos Camilla och barnen. Jag har njutit av timmar med tjejsnack med min fd sambo (det var tider det! :-) ) medan Maja har haft rasande roligt med Elias och Isabella, hon har lycksaligt lekt med alla deras fina och spännande leksaker. Det är härligt att se hur hon mer och mer uppskattar kompisar och kan leka tillsammans med dem. Hon var lite försiktig i början och blev lite förfärad nar Elias och Isabella virvlade förbi, men så snart hon blev varm i kläderna hängde hon på efter bästa förmmåga.
De har haft jätte roligt ihop och kommit otroligt bra överens, det klart att det blev en och annan viljornas kamp, men oftast samsades de fint om leksakerna. Bella tog sin lillkompis under sina vingar och kom springandes med både nalle och snutte varje gång Maja blev ledsen och Elias var så stolt över att få låna ut sitt rum till Maja.


En av de stora favoriterna - spisen.


Det här är vad som står högst upp på önskelistan just nu!


Elias hjälpte gärna till och visade hur maten skulle lagas


Världens gosigaste Bella och myspysisen Trassel

En annan av storfavoriterna. Hon vaktade bilen som en hök och hojtade "miii, miii!" (min, min!) om Bella eller Elias kom på tanken att ta hennes(??) bil. Skrotfian... =)

Dessa två trollungar i kombination med Camillas mat har verkligen ett gott inflytande på vår dotter. Förra gången vi hade ett mysdygn ihop åt Maja i massor och gjorde likadant den här gången. Hon slukade till och med en sur apelsin, jag är helt övertygad om att det var för att Bella bjöd på det! Kanske kan få låna dina små ibland så vi kan göda upp vår tös lite, vad säger du Milla?? =)

1 kommentar:

  1. Maja, ditt lilla gostroll!! Hon har blivit så stor. Åh, vad vi längtar efter att få träffa er igen! Tuva-Li har också lagt sig till med "miiiii!", så de skulle nog kunna kommunicera fint på lika villkor de små liven! :) KRAMAR!

    SvaraRadera