13 mars 2010

Lekstuga dagen lång

Det har varit fullt hus och full rulle här hemma idag. Först hade Maja besök av sin nyvunna söndagsskolekompis Désere (som till vår glädje bor granne med oss =)) här tillsammans med sin mamma på lunch och fika. Han är två månader yngre än Maja och så söt att man bara vill äta upp honom! Désere blev nog lite kär för Maja fick oändligt många kramar och Maja bjöd tillbaka med att visa alla hennes fina halsband, och fick honom lika frälst i dem som hon. Förstå vilket radarpar de kommer att bli i sandlådan i sommar! =)

Vi hann inte mycket mer än vinka av dem förren nästa laddning kompisar kom. Det var Elias och Isabella med deras båda fina föräldrar som var hitbjudna på middag och fika. Bella blev störtkär i Felix (men vem kan motstå honom?? ) och letade efter "vovvov" så fort han försvann ur siktet.

Innan middagen var jag iväg på Maxi med Camilla och barnen och Andreas var hemma med Maja. I vanliga fall när det blir alldeles tyst och stilla vet man att Majabus har något lurt för sig. Därför blev Andreas lite full i skratt när han möttes av den här synen när han skyndade sig att kolla vad vår dotter hade för hyss för sig.


Hon satt i skräddarställning i vagnen och hade en mysstund med sig själv


Som vanligt när Maja kommit på något nytt blir Felix lite nervös och håller sig i närheten.


Spana in den blicken, haha!


Maja somnade som en klubbad ikväll, det tar på att ha gott om fina vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar