6 januari 2010

Kärt återseende

I måndags hade vi storbesök av finaste sort här på Nydalahöjden. Tuvan med föräldrar gjorde oss den stora äran att låta oss bjuda dem och Elina på lunch. Vad det är härligt med vänner som trots att man så gott som aldrig kan träffas (pga av många, alldeles för många långa mil) pratar på med som aldrig förr när man väl ses och har så roligt som det bara är möjligt att ha. Åh, vad jag önskar att jag var miljardär så vi kunde ha ett eget jetplan och kunna åka och hälsa på alla våra goa vänner i vårt avlånga land lite oftare. Men vi är såå glada för de gånger det går att pussla ihop en dejt!

Elina är visserligen vare sig en långväga eller en sällan skådad vän, men är ändå alltid ett lika kärt återseende =) Här med Majan, Tuvan och Sara

En super enkel ecuadoriansk soppa med diverse tillbehör vad som bjöds på. Bjuder gärna på receptet till den som vill ha. Eller bjuder dig på den här hemma går oxå fin fint, välkommen! Säg bara till lite innan du kommer... ;)

Tuva-Li var fenomenal på att bygga med lego

FinSaran

MysTuvan

GodingElinan

BusMajan

..och jag

Att få två småflickor som inte lärt sig kompromissandets ädla konst än att leka och samsas fint på golvet kan vara en utmaning för deras föräldrar.

Men med lite guidning, vis låtgåförhusfridensskull-uppfostran (rekomenderas hett när man är bortbjuden eller ställer till med kalas) och lite mutor så hade de ändå rätt trevligt ihop :)

Väldigt uppskattat med väluppfostrade små gäster som ställer sig och dammsugar.

Och det med ett stort leende, fantastisk! Vill tipsa ALLA våra vänner om detta... ;) Du är VARMT välkommen tillbaka Tuva-Li! Och det inte bara för att du städade så fint... :)

Det märktes att det var ett tag sedan vi träffades för tiden rann iväg i en rasande fart när vi umgicks och pratade.

Och pratade...

och pratade...


och pratade!

Undra hur mycket de kan prata egentligen...det tar ju aldrig slut?!
Notera att det ser ut som Majas gloria hamnat lite på sniskan,
underbart kort Sara! (Ja, inte jag själv förstås utan Fru Lundman så klart)

TACK för besöket, hoppas det lämnade mersmak så att ni vill komma snart igen! Annars kanske vi kommer och våldgästar er istället... Jag ska visst vara rätt bra på det har jag hört ;)

/Eder bloggerska

1 kommentar:

  1. Tack snällaste raraste du för att du tog emot oss med så varm hand och gooood mat. Ni är välkomna att våldgästa närhelst andan faller på, i annat fall dyker vi upp igen förr än ni anar. Det är som sagt inte klokt vad fort tiden går när man har roligt, några timmar gick på ett ögonblick!! Kraaaaam till er sötnosar!

    SvaraRadera