13 augusti 2009

Underbar dag!

Min snälla gubbe tog Maja så då kan jag bjuda på några fler uppdateringar. Gårdagen spenderade vi först på bryggan och gjorde ett och annat fynd, sen åt vi Sveriges i särklass största räkmacka till lunch. Efter det var vi bjudna att följa med på en båtutflykt med Roberts moster och man, de hade en fantastisk (och stor!) motorseglare. Att först få åka båt till Hållö, sedan få promenera själv på klipporna och fota för allt vad tygen höll och sedan i lä från vinden sola (och bada för vissa) och fika i trevligt sällskap och avsluta med en längre båttur runt hela Smögen är verkligen receptet på den optimala dagen och en stor dos balsam för själen.
Men dagen var inte slut med det, när vi kom hem var det tidig kväll så vi gjorde i ordning Maja för natten och så piffade jag till mig (så gott det gick vindpinad som jag var i håret =)) sen var världens bästa moster och morbror barnvakt. Det var första gången sedan Maja föddes som jag och Andreas fick en egen kväll tillsammans. Lyckliga promenerade vi hand i hand i solnedgången ner till bryggan och satte oss vid ett bord med havsutsikt och avnjöt en fantastiskt god middag och och sippade på ett glas vin tills klockan var halv tolv(!) då promenerade vi långsamt hemåt i den ljumma sommarnatten.
TACK, TACK, TACK snälla underbara Hanna och Robert för barnvakten, det var GULD värt! =)

2 kommentarer:

  1. ÄLSKADE VÄNNER!!

    Vad lycklig jag blir över att läsa om era dagar ute på härliga Smögen =) Fortsätt att njuta i massor och ät gott hela tiden, vi kan tänka på vikten sen ;)

    Kramar!!

    SvaraRadera
  2. Åh, så underbart det låter!! Det unnar jag er tusenfalt!

    SvaraRadera