23 augusti 2009

Då var det dags..

för lite möhippe uppdatering! Eftersom jag videofilmade det mesta har jag inte så många vanliga foton att bjuda på men ska fixa det och visa ytterligare några bilder lite senare. Men du kan vara lugn Hanna de värsta bilderna lägger jag inte ut för allmän beskådan, kanske.... =D

Dagen började med en kidnappning hemma hos Hanna och Robert och Hanna får på sig den första outfiten och får efter en biltur (i lugnets tecken?) sitt första uppdrag:
Att vara parkeringsvakt utanför kyrkan och färgmatcha bilarna. Måste säga att hon gjorde det rikigt bra för försök själv att få en pensionär som har ställt sin bil på samma plats i alla år att byta plats... =)




Men Hanna, det där med att få ett färgsystem på bilarna var inte din starkaste sida...färgblind??

När de sista besökarna anlänt drar vi ut Hanna i skogen där det blev striptease och hon fick ta på sig nästa outfit.


Hanna förvånade mig en smula när hon utan mista protest tog på sig utstyrseln och gick in i rollen med en gång. Starkt jobbat!


Men du...pryd? My ass! Den går vi inte på nåt mer!! =)


Humöret var på topp när det blev ytterligare en lugn(??) bilfärd.

Nästa anhalt var ett stort köpcentrum där diverse uppdrag skulle utföras, men där höll jag i videokameran hela tiden så får återkomma med foton därifrån.


Lunch hemma hos Hannas svägerska Madelene stod som nästa punkt på dagordningen


Vi hade bjudit in en fotograf på eftermiddagen och klädde ut Hanna i olika outfits för att göra en fotokalender.


Kanske skulle skippa läraryrket för en fotomodells karriär istället??

Det finns mååånga underbara bilder från denna fotosession och när jag har fått dem lovar jag ett litet smakprov.


Nästan alla som var med på dagen

Frammåt kvällen hade vi bokat bord på en restaurang där vi åt smarrig mat men efträtten intogs hemma hos en av tjejerna. Efter frosseriet på godsaker väntade en lyxbehandling. Bubbelbad, ansiktsbehandling och hand-och fotmassage.


"Bättre en så här kunde det ALDRIG bli!" Citat från en lycklig blivande brud


När behandlingen var klar och Hanna var härligt avslappnad och tröttheten efter en lång och innehållsrik dag började krypa på trodde hon att hon skulle få åka hem och sova gott. Men tji fick hon! In studsade två av Roberts galna kompisar och klädde henne i en påvedräkt och satte en sovsäck över huvudet och bar henne över axeln ut till bilen. När bilen stannade var de mitt ute i skogen fick hon sovsäcken och en plastsäck (för det regnade) och så sa de "godnatt, vi ses imorgon" och så for de. Skogsmulle som hon är la Hanna sig under en gran och kröp in i sovsäcken och intalade sig att de inte skulle lämna henne där hela natten i regnet så hon blev sjuk. Men när det gäller de här killarna kan man aldrig riktigt veta... När de hade svensexa för Robert fick han sova ensam på en liten kobbe mitt ute i havet, de lämnade bara en sovsäck och en pressening. Men tack och lov var de inte fullt så elaka mot Hanna, Robert hade fått en beskrivning om ungefär vart hon var så det dröjde inte så länge fören hon hörde Robert ropa "Hanna kom heeem!"

3 kommentarer:

  1. LIllasyster har lämnat kategorin; pryd! ;)

    Verkar som det ble en lyckad möhippa!

    SvaraRadera
  2. Hehe, och sällat sig till oss andra... =D
    Ja, den blev verkligen lyckad på alla sätt och vis, så roligt!

    SvaraRadera
  3. Hejsan, skicka ett mail till maltejansson@gmail.com och märk det med fotokalender så ska jag ge dig ett tips för bloggen :)

    SvaraRadera