11 augusti 2010

Borta bra men hemma bäst

Nu är vår intensiva södertripp över för den här gången och hur härlig den än varit (och det HAR varit en fantastisk resa!) så är det skönt att vara hemma. Maja var först in över tröskeln hemma och sprang in i hallen och kastade ut armarna i en allmän omfamning och ropade "HEEJ!" Kunde inte ha uttryckt det bättre själv.

Den enda reaktionen som toppade det var när farmor och farfar kom med vovven, "Åhh, heej hej HEJ, woffwoff jaa!" Felix var väldigt lycklig även han att familjen äntligen var samlad och lät sig kramas och bjöd Maja på ett gäng blöta pussar. Vilket fint team!

Maja har varit den som hållt i kopplet på alla promenader och dirigerar Felix med sina "tom!" och snäll som han är lyder han henne, om än ibland med en smått besvärad blick - kan hon inte bestämma sig snart?? Det hejjas glatt på alla som går förbi och de får då veta att hon är ute med hunden för att han behöver kissa "woffwoff jaa, tsssss" Hon vill även visa att hon vet hur fåglarna låter, varje gång det flyger förbi en hojtar hon "fåja! wrraaah!" Låter ungefär som ett lejon vrål och är ett mycket användbart ljud då hon tycker att alla djur låter så.

Några bilder från mormor och morfars paradislika trädgård.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar