13 april 2009

Storfrämmande

Så har det då äntligen blivit dax för lite bilder från när kära mormor, morfar, moster och morbror var här. Vi fick en härlig helg tillsammans och som vanligt svischade tiden iväg alldeles för fort. Fast helt ärligt...även om jag grät när vi sa hejdå så var det lite skönt att få tillbaka vår lägenhet för det blir trångt med 4 extra personer och väldigt intensivt. Men finns det hjärterum finns det skärterum! =)


Gofika på Caféstation


Lycklig moster... det var med nöd och näppe vi fick behålla vår dotter här uppe, Hanna hade gärna tagit henne med sig ner till Vänersborg.


Söt, sötare, Maja. Eller hur?!


En förnöjsam liten tös


Nydalahöjdens egen camping


Tror vi slet ut stackars mormor och morfar...och Felix med för den delen, han är inte van vid att det är full rulle hemma hela tiden!


Kan hända vi slet ut även moster och morbror??


Maja var då sitt vanliga glada och pigga jag hela tiden!

Helgen var ju inte slut här, det var ju ett barndop som var den stora händelsen men det tror jag ska få ett alldeles eget inlägg. Men nu govänner är det dax för CSI och det går då rakt inte att missa!

2 kommentarer:

  1. Åh så härligt ni lär ha haft det!
    Ses på en liten stund.
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Du är inte snäll som plockar med kort på oss när vi är halvdöda. Annars är det som vanligt härligt att läsa och ta del. Campingen ser värre ut på kort än den var i verkligheten, tycker jag. Men jag förstår om ni pustade ut efter allt ståhej med så många gäster.

    Kram

    mamma

    SvaraRadera