23 april 2009

Maja bokmal



Maja gillar böcker i allmänhet och en bok i synnerhet, boken i fråga heter "Mina första ord om skapelsen" och är en present från Majas fina kompis Tuva-Li (och hennes mamma också förstås). Om jag vill få en stund för mig själv, äta eller läsa tidningen så är det bara att sätta Maja i sin stol och ladda med ett gäng böcker. Ja, det måste vara ett gäng för det blir lite svinn på dem. För att slippa plocka böcker från golvet hela tiden är det bra att ha några på lager så när en åker är det bara att langa över nästa! Men den bok som brukar vara mest långlivad är som sagt den fina skapelse boken. Hon älskar att titta på de färgglada bilderna, tugga på sidorna och känna på de olika materialen samtidigt som det kommer lyckliga glädjetjut med jämna mellanrum. Maja säger "TACK SNÄLLA TUVA-LI!!"

5 kommentarer:

  1. hej!
    Lisen har oxå den boken och hon har älskat den från första stund. Hon fick den när hon va3 mån och den är still going strong! =)
    synd att vi inte fick äran att hälsa på er i måndags, men vi va sjuka och helt slut med. gick och la oss kl 21 och sov som stockar hela natten! =) Hoppas på att vi lyckas vara friska nästa gång vi är hos er...
    kram till er!

    SvaraRadera
  2. Huga, det lät inget vidare. Hoppas ni mår lite bättre nu.
    Vart har ni köpt Lisens bok, tänkte att det kanske fanns fler liknande böcker. Skulle vara kul att utöka Majas bokhylla lite nu när hon är så bokgalen! =)
    Kramar!

    SvaraRadera
  3. Åh, så roligt att du gillar boken Maja!! Kanske måste skaffa en till mig själv! Du brukar ju ha bra smak! =) (Mamma tipsar om att det kanske finns fler i samma serie på Din Bok. Men det är bara en gissning)

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Lisen fick sin bok av Nils och Renée när hon barnvälsignades. Vet att det finns en likadan fast JUL tema. Annars älskar Lisen mina gamla pixiböcker eller andra djurpekböcker.
    hoppas vi ses snart!
    kram Hanna

    SvaraRadera