1 juli 2010

När sommaren är som bäst

Dagen har vi till större delen tillbringat tillsammans med Sara och Tuva-Li. Vi hade den stora förmånen att föräras ett besök av dessa finingar när de ändå var i "trakterna". Inte mer än ett stenkast, i alla fall med norrländska mått mätt. Efter ett lunchintag på altanen hemma i stan packade vi in oss - Sara, Tuva-Li, Hanna, Maja och jag - i bilen och styrde kosan mot Barken (vår stuga).


Till vår förtjusning kunde vi konstatera att vi fått tillökning under natten. Fyra av sex ägg har kläckts. Välkomna till världen gullisar! Hoppas ni snart får lite fler fjädrar för det ser lite kallt ut...


Med en bil fylld till bredden och höjden av strandprylar (hur lyckas man med det egentligen när man bara ska vara borta ett par timmar?) åker vi ner till stranden för att finna lite välkomnad svalka i vattnet.


Fint med en famn att värma sig i efter allt bus i vattnet, det verkar ta lite på krafterna.


Energin infann sig dock så snart vi kom tillbaka till stugan igen.


Tuva-Li, liksom Maja, fattade stort tycke för tältet.


Jag tycker om dig kompis.


Fullt hålligång och bubblande skratt ekade mellan träden.


Hoppsan





Fina "bää-bää"


Puss!


Klart man måste testa dasset när man är på landet. Undra vad som finns här i?


Underbara ljuvliga vän. Tack för att du ville ta dig tid och komma och hälsa på oss, det gjorde mig så hjärtans glad. Jag tycker så mycket om dig! Och Tuvan med så klart!

1 kommentar:

  1. Tack för en alldeles underbar dag tillsammans med er!! Sommar när det är som bäst - sol, ljumma vindar, sandstrand, glada barn och avslappnad gemenskap med den bästa sortens vänner!! Det gör vi om! :)

    Hälsa dina föräldrar så gott och tacka för gästfriheten och för att vi fick ta del av idyllen i deras sommarparadis!

    SvaraRadera