28 juni 2008

Lördagsmys

Äntligen har sommaren börjat göra sig lite påmind igen, välbehövligt! hoppas bara det får hålla i sig ett tag. Har varit på stan och shoppat med Linda idag, hittade två riktigt fina mammatröjor, byxor kan jag inte köpa än eftersom jag fortfarande(!) inte har vuxit i mina gamla byxor än, de är på tok för stora...lite tråkigt då jag längtar efter att få handla mammabyxor, men måste ju ändå säga att det är ett angenämt problem =)

Det var nåt fuffens på gång i krokarna här igår, men jag har ingen aning om vad. Det cirkulerade en helikopter länge och väl precis ovanför hustaken här tidigt på kvällen, den åkte så långsamt att det var tydligt att den letade efter någon/något. Sen när jag skulle gå sista promenaden med Felix vid halv elva så stod det två poliser nere i trapphuset och frågade om jag hört eller sett något speciellt. Men inte då, i vår lägenhet har det varit knäpptyst och jag fick aldrig reda på vad det var de var ute efter. Tro om jag blev nåt nyfiken?!
Kan inte påstå att jag var så kaxig när jag gick min promenad och fantiserade ihop den ena historien värre än den andra om farliga rymmare och annat löst folk som skulle komma och kidnappa både mig och Felix!

På tal om Felix så märks det nu att han är ganska tagen av operationen, när veterinärens smärtstillning gick ur igår började han gny och bli orolig, så hemskt att se på när han hade ont. Som tur är har vi fått smärtstillande med oss hem som vi kan ge honom, men det tog ju en stund innan de verkade. Idag har han mest legat och sovit och har inte velat gå ut på promenad, han har bara ställt sig ute på gården och inte velat gå längre än ett tiotal meter. Men han är så duktig, har låtit honom vara utan kragen en hel del idag och han har inte visat några som helst tendenser till att vilja slicka sig.
Natten som var gick rätt ok, Felix väckte mig med jämna mellanrum när han fastnat med tratten och inte kom loss (kunde komma in under sängen men inte ut då tratten är för stor) och när han ville komma upp till mig i sängen för att få lite kel och tröst. Han lägger sig så nära han bara kan och tittar på mig med sina stora bruna ögon....då kan jag inte annat än bara smälta och klappa honom på magen tills han slappnar av och somnar igen. Så man kan väl säga att jag har fått en försmak på kommande nätter. Huga, det är nåt jag INTE ser framemot...alla sömnlösa nätter...

Jag ska ha en myskväll med mig själv ikväll, kan ju inte hitta på något eftersom Andreas jobbar natt och jag vill inte lämna Felix ensam när han är nyopererad. Så jag har gjort mig en kladdkaka som jag ska avnjuta med lite glass senare =) Går ingen nöd på mig i ensamheten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar