21 augusti 2008

Angående os...

Jag brukar gå in och läsa Jonas Gardells blogg ibland och härom dagen hade han ett klockrent inlägg:


"Det finns nåt i OS som är fel i upplägget. Först har man en gigantisk nedräkning: tidningarna skriver spaltkilometer år i förväg, sen är den 90 dagar kvar till OS, 89 dagar kvar till OS, sen är det en jättelik superinvigning som liksom lovar ”Nu Jävlar Ska Ni Få Se!” och det är pukor och fanfarer och fyrverkerier och NU BÖRJAR DET!!!!
Och sen nästa dag är det ändlöst tråkiga sändningar från pistolskytte, fyrmannarodd och segling runt en kotte. Timme ut, timme in, världens alla tråkigaste sporter på alla tv-kanaler samtidigt.
Sverige hamnar på nittisjunde plats med typ två silver och ett brons vi inte ens fick behålla, och sen är det fyra år kvar till nästa gång. Magic!"
-Jonas Gardell

Kunde inte ha sagt det bättre själv! =)

Har varit så duktig idag, har städat och fejjat hela dagen, välbehövligt kan jag säga... Men måste ju se till att det ser någolunda respektabelt ut när jag får hit Lena och Elina imorgon på lite fika. Det värsta just nu är bara att vi har en hund som hårar och drar in smuts i mängder så golven lär väl vara lortiga igen lagom tills Saga och Milly ska krypa/springa omkring här och bli svart om knäna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar