11 december 2007

Julshopping

Recensionen om vår julshow var med i måndagens tidning, var lite nervös över att recensenten inte skulle gilla oss, men det hade jag inte behövt för det var en jätte fin recension! Kolla själva:
http://www.folkbladet.nu/2007/12/10/med-flakt-av-en-klassisk-amerikansk-jul/
Jag har haft så fullt upp att det blir inga bilder idag heller, men till helgen är jag ledig så då ska jag se till att få tid och ork att dela med mig av några av bilderna från showen.

Har varit och julshoppat med Camilla och Elias idag så nu är jag HELT klar med alla klappar. Känns väldigt skönt att slippa fundera nåt mer på det =) Sen så har min och Andreas julklapp kommit från Mio, det är bara att hämta soffan när det passar oss! Guuud så jag längtar!! Kommer bli ett helt nytt vardagsrum. =)

Jag är glad, såå GLAD!! Hihi! =)

7 december 2007

Lyckorus

Finns så mycket att skriva och mååånga bilder att visa, men jag är trött och måste sova så jag nöjer mig med att säga att jag har haft "the night of my life"!! Vi har haft vår julshow barbershop showtime ikväll och det var helt underbart, fick stående ovationer efter båda föreställningarna. Vilken känsla!
Naturligtvis kommer det ett mer detaljerat inlägg så småningom med bilder, men jag ska upp kl 06.45 imorgon och jobba så jag behöver min sömn.

Natti natti

3 december 2007

Förbättring

Tänkte komplettera gårdagens inlägg med lite bilder jag tog när Andreas skjutsade mig till jobbet på morgonen.

Felix var fundersam över vart all snön kom ifrån.




Det var inte alldeles enkelt att ta sig fram när man har så korta ben! Husse berättade att Felix ville bara gå ett par hundra meter som morgonpromenad, sen var han less på att behöva plöja sig igenom snön!

Snöade MYCKET!! Tur jag hade en snäll sambo som sa att han kunde skjutsa mig, bara synd att jag var så dum att jag inte bad om skjuts även på eftermiddagen...

Tänk er att sitta på moppen i det här vädret!!
För övrigt så är min handled klart bättre nu, fortfarande öm men jag har tagit av mig stödlindan nu. Tummen har fått sig en blånagen och är öm den med. Men jag har ju helt sanslöst duktiga arbetskamrater. Han som jobbade vaken natten är utbildad sjukgymnast så han kände, klämde och drog i handen för att kolla att allt var ok, och det var det. Så jag kunde sova lugnt! =)

2 december 2007

Synd om mig

Mitt dumma nöt var alldeles för övermodig idag när jag skulle ta moppen till jobbet, vilket ledde till att jag nu sitter med min handled och tumme i bandage....

För att ta det från början så har det kommit stora mängder snö här. Det hade kommit ca 20 cm snö under natten så Andreas skjutsade mig till jobbet kl 9.00 och hämtade mig kl 12 när min långrast började. När jag skulle tillbaka kl 15 tyckte jag att jag kunde ta moppen eftersom de måste ha hunnit ploga tillräkligt då. Inte då! Gick knappt köra på cykelbanan så jag körde på vägen istället... Körde inte så fort men tydligen tillräkligt, för när det blev halt och väldigt moddigt så tappade jag kontrollen och vurpade ordentligt! Tack och lov trillade jag mot plogkanten så jag föll relativt mjukt, men min handled hamnade under moppen så den gör ooont nu... =(
Jag hann bli så vansinnigt rädd precis innan jag föll för jag hade bilar bakom mig, det hade ju kunnat gå hur illa som helst.... Märkligt nog så var det inte EN enda bil som stannade för att kolla att jag var ok, trots att jag låg still länge för att jag inte kunde ta mig upp pga handleden. Tack och lov så klarade jag mig ju rätt så bra så jag kravlade mig upp på moppen och sniglade mig iväg mot jobbet igen.
Vad nog lite chockad för när jag kom till jobbet så kände jag hur allt brast och jag började gråta som ett litet barn! Då kom all rädsla fram och jag började känna mer och mer hur ont jag hade i tummen och handleden. Tur att Ola som jobbade var så lugn och go, fick sätta mig ner och ta det lite lugnt en stund och prata av mig så mådde jag lite bättre sen. Har fått låna en linda av A och Ola som är gammal handbollsspelare hade stenkoll på hur man lindar en handled =) Har ett snyggt paket nu på högerhanden. Tur att kvällarna är rätt lugna och att jag får sova inatt och slutar kl 07.00 istället för 10.00 som jag brukar.
Nej, nu måste jag gå in till A igen och göra rätt för mig. =)

Tar tacksamt emot en bön eller två för att jag ska bli bra i min handled snart....

1 december 2007

Advents fint

Har haft en mycket produktiv dag idag. Börjar dagen med att göra en chokladtårta med rostade valnötter till min duktiga älskling som hade tenta idag. När en stod och kallnade på balkongen gjorde jag ratatouille med kyckling och ris, det var första gången jag försökte mig på det och det blev helt sjuuukt gott!! Tack mamma för tipset! =)
Sen blev det storstädning av köket och handtvätt på alla lägenhetens dukar för att sen stryka upp juldukarna och lägga på. Sen har ju naturligtvis alla adventsstakar och julstjärnan kommit upp.
Måste få skryta lite med, min fina duk jag har slitit med är klar och jag blev riktigt nöjd. Det klart att det finns saker som kunde blivit bättre men eftersom det är den första jag gjort med såna stygn så är jag helt klart nöjd!! Bedöm själva...
Rätt fin va? =)
Det tråkigaste med att den är klar är att jag får abstinens när jag tittar på tv nu, har ju inget att pyssla med. Tror jag måste gå ner på stan och i till Hemflit och hitta mig en ny dyk eller tavla. Synd att det ska vara så gräsligt dyrt bara =/
Är inte helt nöjd med dagen än, måste plocka lite mer, tycker det är grejer överallt! Hade tänkt att den här helgen skulle bli en städhelg, men eftersom jag har blivit utbeordrad att jobba imorgon har jag blivit tvungen att klämma in all städning idag istället *pust* Dammsugningen lämnar jag till Andreas att göra imorgon tror jag. Sen har vi det julfint här hemma. Känns så härligt!! =)
Nej, om jag ska hinna göra allt jag vill och dessutom kunna ta det lugnt framför tv efteråt är det bäst att jag slutar skriva nu!