29 september 2007

underbaaar... =)

Måste bara säga innan det är dax att krypa ner under täcket att "Underbar och älskad av alla" är en helt LJUVLIG och JÄTTE BRA film!! Så mycket humor, värme, pinsamheter och romantik i en lagom blandning. En film jag kommer vilja se många fler gånger. Rekomenderar den varmt!! Iaf till mina kvinnliga vänner... *s*

Kvällen har varit mycket lyckad fast jag är trött som en gnu nu... Men måste släpa mig ut med det lilla pälsmonstret så han får pinka och sen ska jag krypa ner brevid min älskling.

Natti natti

28 september 2007

Solsken hela veckan lång

Det här veckan har försvunnit fort och bara en massa roliga saker har jag gjort =) Har ju jobbat rätt mycket det sista, men den här veckan har jag bara varit ledig. *lyx*
Fick en kalas start på veckan när jag Camilla och Elias hade en heldag med shopping och myyycket "tjatter" i måndags *hehe* Sen följde grillfest på jobbet och 60 års fest för A (Han blev jätte glad för presenten!) och sedan kören. Gissa om jag kommer vara less på alla julsånger lagom till jul...vi har redan börjat öva in julreportoaren... Jaja, ska man ha en stoor julshow måste man ju börja i tid! =) Sen har jag och Andreas haft några mysiga kvällar med god mat och bra film, behöver ta hand om varandra.
Idag är det världens härligaste väder ute, klarblå himmel, vindstilla och varm sol. Visserligen är det rätt kallt i luften, men det gör mig inget alls. Har varit ute på en härlig långpromenad runt sjön på förmiddagen och nu ligger Felix och sover och SNARKAR. Det är bäst han vilar upp sig till i eftermiddag då farfar Börje kommer. Då blir det full fart på vårt lilla odjur kan jag lova! *skratt*
För att få till en trevlig avslutning på veckan så ska jag och Linda ut och äta ikväll och sen gå på bio "underbar och älskad av alla", tror att det ska vara en bra film. Efteråt skulle jag tro att vi slinker in på ngn pub eller bar för ett glas vin.

Nej, det är nog dax för mig att börja städa lite här hemma och sen hoppa in i duschen så jag är hel och ren tills vi får besök. Jo, förresten...det råkar inte vara så att någon kan ha ett förslag på vad jag ska köpa åt min gubbe i 33 års present??? Det är ju inte så långt bort nu och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska hitta på åt honom.... Samma bekymmer varje gång! =/ Tacksam för tips!
Måste få visa upp det lilla underverket som A är så fantastiskt stolt över! =)


22 september 2007

Myskväll

Bara för att jag har varit så dålig på att uppdatera här kanske det är på sin plats att skriva två inlägg på samma dag? ;)
Har en myskväll ikväll, har grillat entrico (så stavas det väl ändå inte??) och så har jag gjort en rotfrukts gratäng och en flaska vin på det. Sämre kan man ha det! Just nu står Andreas i duschen, han gör sig lite fin för att senare när jag har gått och lagt mig fara på jobbfest. Själv kan jag inte följa med för jag börjar jobba kl 8 imorgon. Känns lite drygt, men vad göra?
Snart ska vi sätta igång senaste Beckfilmen som vi helt lagligt (??) laddat hem från nätet.
Efter morgondagens arbetspass blir det en promenad med Linda, vi har slarvat med våra träningspass det sista. Vi som var så duktig med våra promenader och turer till IKSU. Eller rättare sagt så har det varit jag som har varit dålig på att följa med henne... Men jag har ju börjat mitt nya sundare liv nu så nu tar vi tag i det igen! =)
Nej, nu får jag inte sitta här längre för min bättre hälft, film tajm!

Natti natti

Sent om sider..

..så kommer det en uppdatering!
Det är en lördag i förkylningens tecken, hostar, snörvlar och har ont i halsen, Men är vid gott mod ändå. Livet snurrar på som vanligt och jag mår så bra man kan göra =)
Veeet att jag har varit usel på att uppdatera bloggen det senaste, blev nog lite less ett tag, tyckte inte jag hade så mycket att säga, men ska försöka bättre mig. Dessutom har det varit lite fullt upp det senaste med mycket jobb och så har ju kören satt igång igen och då blir det ju genast en hel del mer att göra. Men jag gör det med glädje, älskar mina snowflake systrar! Har haft nyintag nu med så på tisdag är våra nya stjärnor med för första gången.
Snart blir det färd ner på stan för att hämta ut lite kort som ska blir 60 års pressent till A (han jag jobbar hos) Han har ju nyss blivit FARFAR så alla assistenter har skramlat lite pengar och framkallat kort på det lilla underverket och så ska vi rama in det.
I övrigt har det väl inte hänt så mycket, joo förresten. Camilla var ju här för ett tag sedan med sitt lilla underverk! =) Han är så go lilla Elias och Felix som inte har velat vara nära småbarn tidigare, nästan varit lite rädd för dem blev helfrälst i Elias. Var upp i honom hela tiden! Nästan lite väl mycket, måste lära honom att vara lite försiktigare. Tur att Elias är van vid hundar sedan tidigare.


Jisses så bebissjuk man kan bli av att umgås med så goa småttingar... *suckar* Jaja, min tur den kommer!
Nej, det här drog ut på tiden, måste hoppa in i duschen och fara ner på stan nu.

4 september 2007

Vardags lunk

Nu är vardagen igång igen och jag måste säga att jag njuter av det. Gillar när rutinerna kommer tillbaka och det blir lite ordning och reda =)
Är ensam just nu för Andreas är iväg på golf RM i Nyköping, han har varit borta sedan i söndags och kommer inte hem förren imorgon kväll, är så tomt och tyst här utan honom... Gillar inte alls när han inte är hemma! Fast det är väl inte så dumt att få vara utan varandra några dagar ibland och sakna varann lite. Då tar man varandra inte lika lätt för given.
Är en smula trött, slutade jobba kl nio i morses och jag har inte vilat nåt än, har istället fixkat på vår nya lilla tvmöbel som jag och andreas har snickrat ihop. Jag har slipat spacklet på morgonen och målat så om det inte blir flammigt när det torkat så är den ÄNTLIGEN klar!!! Har ju bara tagit en hel sommar.... =/